My Favorite Things
Suitcase Stickers

Suitcase Stickers

Har du hundra kilo kokain i väskan eller är du bara glad att se mig?

Under den senaste tioårsperioden har det blivit allt svårare att skämta med resväskor. Ett enda felriktat "jorå serru, klart jag har en bomb i väskan" så sitter du på ett plan till Kuba, utan returbiljett men med stor sannolikhet att bli skendränkt av bistra amerikanska män i solglasögon. Men sådana småsaker påverkar såklart inte den seriöse resväskeskämtaren - han hittar bara nya vägar. Här är en: Klistermärken som gör att det ser ut som att din väska har gått sönder så man ser skumma grejer i den.

För vad du sätter för klistermärken på din resväska är faktiskt din ensak. Så bli hela rullbandets snackis med ett av våra stötande klistermärken på din väska.

Välj mellan:
Massor av knark
Liten kidnappad flygvärdinna
Cash
Klistermärkena är i storleken 32 x 19 cm. Pengarna och knarket är i ungefärlig naturlig storlek medan flygvärdinnan är något förminskad. Suitcase Stickers är normalklistrigt (som vanliga klistermärken). Beroende på väskans material och släthet fäster klistermärket olika bra.

Köp VARAN HOS COOLSTUFF.SE

59 SEK

Mer prylarPrylarSkönhetBöckerSpelKläder och Accessoarer
SoundRacer Äggtimer - Melodiägget Rock, svart Facebook - Like och Dislike-stämplar Tangentbordsrengöring Princess Kozzi Heart-shaped Heat Pillow
SoundRacer
299 SEK
Äggtimer - Melodiägget Rock, svart, 199 SEK Facebook - Like och Dislike-stämplar Tangentbordsrengöring
108 SEK
Princess Kozzi Heart-shaped Heat Pillow, 599 SEK
Magisk Muffinsform Hip, hop Tanaka - Japanska pappersfigurer Koziol tidningsställ - Milano, svart Cupcake, plåsterask 12V till USB
Magisk Muffinsform
275 SEK
Hip, hop Tanaka - Japanska pappersfigurer, 69 SEK Koziol tidningsställ - Milano, svart, 29 SEK Cupcake, plåsterask
119 SEK
12V till USB
99 SEK