My Favorite Things
Suitcase Stickers

Suitcase Stickers

Har du hundra kilo kokain i väskan eller är du bara glad att se mig?

Under den senaste tioårsperioden har det blivit allt svårare att skämta med resväskor. Ett enda felriktat "jorå serru, klart jag har en bomb i väskan" så sitter du på ett plan till Kuba, utan returbiljett men med stor sannolikhet att bli skendränkt av bistra amerikanska män i solglasögon. Men sådana småsaker påverkar såklart inte den seriöse resväskeskämtaren - han hittar bara nya vägar. Här är en: Klistermärken som gör att det ser ut som att din väska har gått sönder så man ser skumma grejer i den.

För vad du sätter för klistermärken på din resväska är faktiskt din ensak. Så bli hela rullbandets snackis med ett av våra stötande klistermärken på din väska.

Välj mellan:
Massor av knark
Liten kidnappad flygvärdinna
Cash
Klistermärkena är i storleken 32 x 19 cm. Pengarna och knarket är i ungefärlig naturlig storlek medan flygvärdinnan är något förminskad. Suitcase Stickers är normalklistrigt (som vanliga klistermärken). Beroende på väskans material och släthet fäster klistermärket olika bra.

Köp VARAN HOS COOLSTUFF.SE

59 SEK

Mer prylarPrylarBöckerSpelKläder och AccessoarerElektronik
Facebook - Like och Dislike-stämplar Vattentätt etui för pengar och kort, röd MEDITERRANEO Tandborsthållare COLT 1911A1 WOOD Nintendogodis
Facebook - Like och Dislike-stämplar Vattentätt etui för pengar och kort, röd, 225 SEK MEDITERRANEO Tandborsthållare, 498 SEK COLT 1911A1 WOOD Nintendogodis
39 SEK
Egg Cuber Häxbrygd - Kittel med tillbehör BigOx - Syrgas på burk Kakform Spionhelikopter
Egg Cuber
59 SEK
Häxbrygd - Kittel med tillbehör, 225 SEK BigOx - Syrgas på burk
79 SEK
Kakform
99 SEK
Spionhelikopter
649 SEK