My Favorite Things
Suitcase Stickers

Suitcase Stickers

Har du hundra kilo kokain i väskan eller är du bara glad att se mig?

Under den senaste tioårsperioden har det blivit allt svårare att skämta med resväskor. Ett enda felriktat "jorå serru, klart jag har en bomb i väskan" så sitter du på ett plan till Kuba, utan returbiljett men med stor sannolikhet att bli skendränkt av bistra amerikanska män i solglasögon. Men sådana småsaker påverkar såklart inte den seriöse resväskeskämtaren - han hittar bara nya vägar. Här är en: Klistermärken som gör att det ser ut som att din väska har gått sönder så man ser skumma grejer i den.

För vad du sätter för klistermärken på din resväska är faktiskt din ensak. Så bli hela rullbandets snackis med ett av våra stötande klistermärken på din väska.

Välj mellan:
Massor av knark
Liten kidnappad flygvärdinna
Cash
Klistermärkena är i storleken 32 x 19 cm. Pengarna och knarket är i ungefärlig naturlig storlek medan flygvärdinnan är något förminskad. Suitcase Stickers är normalklistrigt (som vanliga klistermärken). Beroende på väskans material och släthet fäster klistermärket olika bra.

Köp VARAN HOS COOLSTUFF.SE

59 SEK

Mer prylarPrylarKläder och AccessoarerSkönhetSpelFilm och Musik
Koziol lunchbox - äpple, orange Magisk Muffinsform Wooden Rocks Väggkrok, Dear Deer vit Handvisp, Bläckfisk
Koziol lunchbox - äpple, orange Magisk Muffinsform
275 SEK
Wooden Rocks
99 SEK
Väggkrok, Dear Deer vit
99 SEK
Handvisp, Bläckfisk
95 SEK
Jelly Belly Presentask Hjärta Jellyform Bag-in-box ställ, svart Eggling - Chilipeppar Princess Kozzi Heart-shaped Heat Pillow
Jelly Belly Presentask
139 SEK
Hjärta Jellyform
89 SEK
Bag-in-box ställ, svart
145 SEK
Eggling - Chilipeppar Princess Kozzi Heart-shaped Heat Pillow, 599 SEK