My Favorite Things
LEGO Förvaringsklossar

LEGO Förvaringsklossar

En sak att ha saker i.

Vissa saker är så smarta och logiska att vi ständigt tar dem för givna. Förvaringslådor, till exempel. En sak gjord för att ha saker i, mycket snillrikt, i synnerhet för den som inte vill ha en massa saker liggande överallt. Men, problem: Även om lådorna rymmer dina saker så du slipper ha dem framme kommer du liksom inte runt att du trots allt därmed måste ha lådorna framme. En moment 22-situation som går att lösa på två sätt:

1. Ställ förvaringslådorna i ett skåp.
2. Ha snygga förvaringslådor som du vill ska vara framme och synas.

Ett lysande exempel på dessa snygga lådor är våra officiella LEGO Förvaringsklossar - 5000 gånger så stora som vanliga Legoklossar. Formade som barndomens klassiska plastklossar finns de i tre olika storlekar som går att, likt vanligt LEGO, kombinera tillsammans för att fylla alla förvaringsbehov. (Förslag: I den lilla lådan kan du ha små saker, i den mellanstora lådan mellanstora saker och i den stora lådan stora saker.)

Perfekt för barnkammaren men egentligen snyggt, och praktiskt, i vilket rum som helst.

Kombinera gärna klossarna med LEGO Förvaringshuvud för den riktigt tunga Legoförvaringsupplevelsen. Välj mellan litet och stort huvud och göm dina finaste saker inuti dem. Huvudena är dessutom snygga att ha för sig. Vem vill inte ha ett Legohuvud fyllt med prylar på skrivbordet eller i bokhyllan?

Köp VARAN HOS COOLSTUFF.SE

249 SEK

LEGO Förvaringsklossar
Mer prylarPrylarSpelElektronikFilm och MusikSkönhet
Lådvinsfodral - tomteluva Väggkrok, Dear Deer vit Koziol Kasimir - rivjärn till ost, svart igenkott BigOx - Syrgas på burk Scratch Map
Lådvinsfodral - tomteluva, 49 SEK Väggkrok, Dear Deer vit
119 SEK
Koziol Kasimir - rivjärn till ost, svart igenkott BigOx - Syrgas på burk
79 SEK
Scratch Map
179 SEK
Kuddfodral Hjärta Jellyform Tangentbordsrengöring Äggtimer - Melodiägget Rock, svart Fridge Locker
Kuddfodral
99 SEK
Hjärta Jellyform
89 SEK
Tangentbordsrengöring
108 SEK
Äggtimer - Melodiägget Rock, svart, 199 SEK Fridge Locker
179 SEK