My Favorite Things
LEGO Förvaringsklossar

LEGO Förvaringsklossar

En sak att ha saker i.

Vissa saker är så smarta och logiska att vi ständigt tar dem för givna. Förvaringslådor, till exempel. En sak gjord för att ha saker i, mycket snillrikt, i synnerhet för den som inte vill ha en massa saker liggande överallt. Men, problem: Även om lådorna rymmer dina saker så du slipper ha dem framme kommer du liksom inte runt att du trots allt därmed måste ha lådorna framme. En moment 22-situation som går att lösa på två sätt:

1. Ställ förvaringslådorna i ett skåp.
2. Ha snygga förvaringslådor som du vill ska vara framme och synas.

Ett lysande exempel på dessa snygga lådor är våra officiella LEGO Förvaringsklossar - 5000 gånger så stora som vanliga Legoklossar. Formade som barndomens klassiska plastklossar finns de i tre olika storlekar som går att, likt vanligt LEGO, kombinera tillsammans för att fylla alla förvaringsbehov. (Förslag: I den lilla lådan kan du ha små saker, i den mellanstora lådan mellanstora saker och i den stora lådan stora saker.)

Perfekt för barnkammaren men egentligen snyggt, och praktiskt, i vilket rum som helst.

Kombinera gärna klossarna med LEGO Förvaringshuvud för den riktigt tunga Legoförvaringsupplevelsen. Välj mellan litet och stort huvud och göm dina finaste saker inuti dem. Huvudena är dessutom snygga att ha för sig. Vem vill inte ha ett Legohuvud fyllt med prylar på skrivbordet eller i bokhyllan?

Köp VARAN HOS COOLSTUFF.SE

249 SEK

LEGO Förvaringsklossar
Mer prylarPrylarElektronikBöckerSpelFilm och Musik
MEDITERRANEO Hållare för hushållspapper Alessi Liten varmvattenflaska Koziol PIP - Nyckel- eller smyckesträd, plommon Bag-in-box ställ, svart Broderikit - PISS OFF!
MEDITERRANEO Hållare för hushållspapper Alessi, 420 SEK Liten varmvattenflaska
79 SEK
Koziol PIP - Nyckel- eller smyckesträd, plommon Bag-in-box ställ, svart
25 SEK
Broderikit - PISS OFF!
139 SEK
Gigantiska Gummibjörnar Magic Egg I Love You Kuddfodral Skultuna, Mässingsskål Kusmi te - Sweet Love
Gigantiska Gummibjörnar
349 SEK
Magic Egg I Love You
69 SEK
Kuddfodral
99 SEK
Skultuna, Mässingsskål
598 SEK
Kusmi te - Sweet Love
279 SEK