My Favorite Things
LEGO Förvaringsklossar

LEGO Förvaringsklossar

En sak att ha saker i.

Vissa saker är så smarta och logiska att vi ständigt tar dem för givna. Förvaringslådor, till exempel. En sak gjord för att ha saker i, mycket snillrikt, i synnerhet för den som inte vill ha en massa saker liggande överallt. Men, problem: Även om lådorna rymmer dina saker så du slipper ha dem framme kommer du liksom inte runt att du trots allt därmed måste ha lådorna framme. En moment 22-situation som går att lösa på två sätt:

1. Ställ förvaringslådorna i ett skåp.
2. Ha snygga förvaringslådor som du vill ska vara framme och synas.

Ett lysande exempel på dessa snygga lådor är våra officiella LEGO Förvaringsklossar - 5000 gånger så stora som vanliga Legoklossar. Formade som barndomens klassiska plastklossar finns de i tre olika storlekar som går att, likt vanligt LEGO, kombinera tillsammans för att fylla alla förvaringsbehov. (Förslag: I den lilla lådan kan du ha små saker, i den mellanstora lådan mellanstora saker och i den stora lådan stora saker.)

Perfekt för barnkammaren men egentligen snyggt, och praktiskt, i vilket rum som helst.

Kombinera gärna klossarna med LEGO Förvaringshuvud för den riktigt tunga Legoförvaringsupplevelsen. Välj mellan litet och stort huvud och göm dina finaste saker inuti dem. Huvudena är dessutom snygga att ha för sig. Vem vill inte ha ett Legohuvud fyllt med prylar på skrivbordet eller i bokhyllan?

Köp VARAN HOS COOLSTUFF.SE

249 SEK

LEGO Förvaringsklossar
Mer prylarPrylarBöckerSpelElektronikFilm och Musik
12V till USB Block Molder Chiligodis ALESSI - Glasburk ’Gianni, a little man holding on tight’, svart, L Princess Kozzi Heart-shaped Heat Pillow
12V till USB
99 SEK
Block Molder
159 SEK
Chiligodis
69 SEK
ALESSI - Glasburk ’Gianni, a little man holding on tight’, svart, L Princess Kozzi Heart-shaped Heat Pillow, 599 SEK
BlueNIO Kusmi te - Sweet Love Isbollar Presentask för pengar Bokstäver i trä - LOVE
BlueNIO
225 SEK
Kusmi te - Sweet Love
279 SEK
Isbollar
99 SEK
Presentask för pengar
99 SEK
Bokstäver i trä - LOVE
129 SEK