My Favorite Things
LEGO Förvaringsklossar

LEGO Förvaringsklossar

En sak att ha saker i.

Vissa saker är så smarta och logiska att vi ständigt tar dem för givna. Förvaringslådor, till exempel. En sak gjord för att ha saker i, mycket snillrikt, i synnerhet för den som inte vill ha en massa saker liggande överallt. Men, problem: Även om lådorna rymmer dina saker så du slipper ha dem framme kommer du liksom inte runt att du trots allt därmed måste ha lådorna framme. En moment 22-situation som går att lösa på två sätt:

1. Ställ förvaringslådorna i ett skåp.
2. Ha snygga förvaringslådor som du vill ska vara framme och synas.

Ett lysande exempel på dessa snygga lådor är våra officiella LEGO Förvaringsklossar - 5000 gånger så stora som vanliga Legoklossar. Formade som barndomens klassiska plastklossar finns de i tre olika storlekar som går att, likt vanligt LEGO, kombinera tillsammans för att fylla alla förvaringsbehov. (Förslag: I den lilla lådan kan du ha små saker, i den mellanstora lådan mellanstora saker och i den stora lådan stora saker.)

Perfekt för barnkammaren men egentligen snyggt, och praktiskt, i vilket rum som helst.

Kombinera gärna klossarna med LEGO Förvaringshuvud för den riktigt tunga Legoförvaringsupplevelsen. Välj mellan litet och stort huvud och göm dina finaste saker inuti dem. Huvudena är dessutom snygga att ha för sig. Vem vill inte ha ett Legohuvud fyllt med prylar på skrivbordet eller i bokhyllan?

Köp VARAN HOS COOLSTUFF.SE

249 SEK

LEGO Förvaringsklossar
Mer prylarPrylarKläder och AccessoarerBöckerSkönhetElektronik
Body wash, Miso Pretty Stickad skallra Duva dörrstopp, grå I Am Not A Paper Cup Häxbrygd - Kittel med tillbehör
Body wash, Miso Pretty
229 SEK
Stickad skallra
229 SEK
Duva dörrstopp, grå
49 SEK
I Am Not A Paper Cup
119 SEK
Häxbrygd - Kittel med tillbehör, 99 SEK
Fodral för iPhone 4, med plats för kort, rosa läder Kakformar, 3-D Koziol tidningsställ - Milano, svart Suitcase Stickers Nintendogodis
Fodral för iPhone 4, med plats för kort, rosa läder, 349 SEK Kakformar, 3-D
99 SEK
Koziol tidningsställ - Milano, svart, 229 SEK Suitcase Stickers
59 SEK
Nintendogodis
39 SEK