My Favorite Things
LED Ekerbelysning

LED Ekerbelysning

När du inte bara vill synas, utan synas snyggt.

Alla som suttit i en bil vet att näst efter harar, möjligtvis grävlingar och kanske, kanske rävar är cyklister det svåraste som finns att få syn på i tid. Plötsligt är de bara där och sen är allt en fråga om hand/öga-koordination med rattar, styren och bromsar inblandat. Visst kan bilförare undvika sådana här problem men egentligen vilar ju det tunga ansvaret på cyklisterna, inte minst eftersom en bil väger tio gånger så mycket som en cykel och är mycket hårdare. Och, turligt nog, är ju lösningen på hela problemet ganska enkel: Belysning med lampor!

Och ska man ha lampor ska man väl ha coola lampor?

LED Ekerbelysning är den första dubbelsidiga ledlampan med sju färger. Du fäster den enkelt på ekrarna i hjulet och programmerar in ljusshowen eller meddelandet (jepp, det finns bokstäver. Bara att skriva in, cykla och sprida ditt budskap) med hjälp av de enkla instruktionerna. Vips är din cykel värsta ljusbomben. Alla bilister kommer bara reagera med ett "oj, där kommer ett disco. Bäst jag saktar in." Och vill du vara riktigt stekig köper du flera stycken och sätter på hjulen. Då blir din cykel inte bara ett disco utan hela jäkla Ibiza.

Köp VARAN HOS COOLSTUFF.SE

549 SEK

LED Ekerbelysning
Mer prylarPrylarFilm och MusikKläder och AccessoarerSpelSkönhet
Handkräm - Coconut Alessi, pennställ svart 12V till USB Kökshandduk Skafferiet Hjärta Jellyform
Handkräm - Coconut
229 SEK
Alessi, pennställ svart
79 SEK
12V till USB
99 SEK
Kökshandduk Skafferiet
99 SEK
Hjärta Jellyform
89 SEK
Koziol lunchbox - äpple, orange Muffinsformar - Tekoppar med fat (4-pack) Kom Loy Suitcase Stickers Koziol tidningsställ - Milano, svart
Koziol lunchbox - äpple, orange Muffinsformar - Tekoppar med fat (4-pack), 229 SEK Kom Loy
139 SEK
Suitcase Stickers
59 SEK
Koziol tidningsställ - Milano, svart, 229 SEK