My Favorite Things

Gametel

Pekskärmsmobilerna må ha revolutionerat spelandet, men nog saknar man styrkorset och de fysiska knapparna i många spel! Det tyckte svenskarna bakom denna handkontroll och utvecklade retrospelarens våta dröm - Gametel!

Du ansluter enkelt Gametel till din Android-enhet, iPhone eller iPad med bluetooth. Mobilen hålls stadigt på plats med en fjäder och sen är det bara att börja spela! Till din hjälp har du ett styrkors, fyra actionknappar, två "shoulder buttons" samt en start- och en select-knapp.

För ännu större spelupplevelse, varför inte koppla in din Android-telefon till TVn och köp två Gametel så ni kan spela multiplayer på stor skärm. Helt plötsligt kan du (nästan) slänga ut ditt Playstation!

Gametel är kompatibel med mängder av spel i Android Market och fler läggs till hela tiden. När det gäller iPhone och iPad så funkar den med alla spel som är "iCade-kompatibla".

Köp VARAN HOS COOLSTUFF.SE

199 SEK

Mer prylarElektronikKläder och AccessoarerFilm och MusikBöckerSkönhet
Philips TT 2022 Body Groom Badkarsdisco Koss, PortaPro, Red Hot (Limited Edition) Wilfa kaffekvarn CGR-1 Philips Living Colors
Philips TT 2022 Body Groom, 399 SEK Badkarsdisco
119 SEK
Koss, PortaPro, Red Hot (Limited Edition), 275 SEK Wilfa kaffekvarn CGR-1 Philips Living Colors
1 490 SEK
Vattenmunstycke LED  
Vattenmunstycke LED
199 SEK