My Favorite Things
Candy Grabber

Candy Grabber

The claaaaaaaw! Godismaskin med klös!

Visst ska man unna sig, det kan vi alla vara värda, men ibland blir det bara för mycket. Ni vet den där lilla lösgodispåsen som vid kassan visar sig väga ett halvkilo och som man sen helt apatiskt bara sitter och matar i sig som en maskin. Näve mot mun, tugga tugga, näve mot mun, tugga osv. Det är inte ok. Du mår inte bra efteråt.

Godis är gott men det ska helt enkelt inte vara för lättillgängligt. Pröva till exempel att använda en godismaskin och plocka upp godiset med en stålklo istället för en hand, då snackar vi sport.

Candy Grabber är en sån där gammaldags låda med gripklo (The claaaaaaw, som de små gröna gubbarna i Toy Story brukar säga) av den typ som stod på nöjesfält förr i tiden. Fyll på med ditt favoritgodis, stoppa i polett och börja trixa. Candy Grabber är också mycket praktiskt om du vill lära dina barn både hand/öga-kordination och den som väntar på nåt gott-mentalitet till lördagsgodiset.

Köp VARAN HOS COOLSTUFF.SE

249 SEK

Candy Grabber
Mer prylarPrylarKläder och AccessoarerElektronikSpelFilm och Musik
Passfodral - brev Perch - glasmarkörer, fåglar Mystical Fire COLT 1911A1 WOOD BigOx - Syrgas på burk
Passfodral - brev Perch - glasmarkörer, fåglar, 49 SEK Mystical Fire
129 SEK
COLT 1911A1 WOOD BigOx - Syrgas på burk
79 SEK
Boogie Board Anteckningsblock pass iGrill Stektermometer Kökshandduk Skafferiet ALESSI - Glasburk ’Gianni, a little man holding on tight’, svart, L
Boogie Board
399 SEK
Anteckningsblock pass
389 SEK
iGrill Stektermometer
895 SEK
Kökshandduk Skafferiet
99 SEK
ALESSI - Glasburk ’Gianni, a little man holding on tight’, svart, L