My Favorite Things
Candy Grabber

Candy Grabber

The claaaaaaaw! Godismaskin med klös!

Visst ska man unna sig, det kan vi alla vara värda, men ibland blir det bara för mycket. Ni vet den där lilla lösgodispåsen som vid kassan visar sig väga ett halvkilo och som man sen helt apatiskt bara sitter och matar i sig som en maskin. Näve mot mun, tugga tugga, näve mot mun, tugga osv. Det är inte ok. Du mår inte bra efteråt.

Godis är gott men det ska helt enkelt inte vara för lättillgängligt. Pröva till exempel att använda en godismaskin och plocka upp godiset med en stålklo istället för en hand, då snackar vi sport.

Candy Grabber är en sån där gammaldags låda med gripklo (The claaaaaaw, som de små gröna gubbarna i Toy Story brukar säga) av den typ som stod på nöjesfält förr i tiden. Fyll på med ditt favoritgodis, stoppa i polett och börja trixa. Candy Grabber är också mycket praktiskt om du vill lära dina barn både hand/öga-kordination och den som väntar på nåt gott-mentalitet till lördagsgodiset.

Köp VARAN HOS COOLSTUFF.SE

249 SEK

Candy Grabber
Mer prylarPrylarKläder och AccessoarerSpelElektronikSkönhet
Handkräm - Coconut Gör dina egna såkrukor Ekorrar på krok, orange/brun (2-pack) LEGO Förvaringsklossar Väggkrok, Dear Deer vit
Handkräm - Coconut
25 SEK
Gör dina egna såkrukor
149 SEK
Ekorrar på krok, orange/brun (2-pack) LEGO Förvaringsklossar
249 SEK
Väggkrok, Dear Deer vit
79 SEK
Mystical Fire Äggtimer - Melodiägget Rock, svart Bullformar, ros Fridge Locker Kakformar, 3-D
Mystical Fire
129 SEK
Äggtimer - Melodiägget Rock, svart, 199 SEK Bullformar, ros
49 SEK
Fridge Locker
179 SEK
Kakformar, 3-D
79 SEK