My Favorite Things
Candy Grabber

Candy Grabber

The claaaaaaaw! Godismaskin med klös!

Visst ska man unna sig, det kan vi alla vara värda, men ibland blir det bara för mycket. Ni vet den där lilla lösgodispåsen som vid kassan visar sig väga ett halvkilo och som man sen helt apatiskt bara sitter och matar i sig som en maskin. Näve mot mun, tugga tugga, näve mot mun, tugga osv. Det är inte ok. Du mår inte bra efteråt.

Godis är gott men det ska helt enkelt inte vara för lättillgängligt. Pröva till exempel att använda en godismaskin och plocka upp godiset med en stålklo istället för en hand, då snackar vi sport.

Candy Grabber är en sån där gammaldags låda med gripklo (The claaaaaaw, som de små gröna gubbarna i Toy Story brukar säga) av den typ som stod på nöjesfält förr i tiden. Fyll på med ditt favoritgodis, stoppa i polett och börja trixa. Candy Grabber är också mycket praktiskt om du vill lära dina barn både hand/öga-kordination och den som väntar på nåt gott-mentalitet till lördagsgodiset.

Köp VARAN HOS COOLSTUFF.SE

249 SEK

Candy Grabber
Mer prylarPrylarSpelFilm och MusikSkönhetKläder och Accessoarer
Love Jelly Koziol Kasimir - rivjärn till ost, svart igenkott Princess Kozzi Heart-shaped Heat Pillow SoundRacer Koziol tidningsställ - Milano, svart
Love Jelly
75 SEK
Koziol Kasimir - rivjärn till ost, svart igenkott Princess Kozzi Heart-shaped Heat Pillow, 599 SEK SoundRacer
299 SEK
Koziol tidningsställ - Milano, svart, 229 SEK
Anteckningsblock pass Kuddfodral Äggtimer - Melodiägget Rock, svart Grassy Organizer Alessi, pennställ svart
Anteckningsblock pass
229 SEK
Kuddfodral
99 SEK
Äggtimer - Melodiägget Rock, svart, 199 SEK Grassy Organizer
99 SEK
Alessi, pennställ svart
99 SEK