My Favorite Things
Boogie Board

Boogie Board

Ni vet väl att papper görs av träd va? Och träd, i synnerhet nu i dessa tunga klimattider, är ganska bra att ha. Därför bör vi spara papper. Men naturligtvis kan inte allt skrivas på dator eller mobil, ibland vill man skriva för hand, ibland behöver man en penna. Men tänk om det fanns ett anteckningsblock som aldrig tog slut? Som du kan använda igen och igen och igen och igen. Som inte är av papper. Som inte ens behöver en vanlig penna. Säg hej till Boogie Board - framtidens anteckningsblock.

Tillverkad av tålig plast med en smart lcd-skärm skulle man kunna säga att Boogie Board är block 2.0. Med den medföljande pennan kan du skriva eller teckna hur mycket du vill för att sedan med ett snabbt tryck rensa skärmen helt ren och börja om. I princip hur många gånger som helst. Skärmen är tryckkänslig så ett hårt penndrag blir alltså tjockare än ett svagt penndrag. Boogie Board är perfekt för både lärare, elever, sjukvårdspersonal, meddelanden, påminnelser inköpslistor... ja, för alla som då och då skriver eller ritar saker på anteckningsblock som inte behöver sparas. Boogie Board. Träden tackar dig och du har en mycket cool pryl.

Köp VARAN HOS COOLSTUFF.SE

399 SEK

Boogie Board
Mer prylarPrylarSkönhetSpelElektronikBöcker
Tejphållare Mini Alessi, pennställ svart Pac-Man Kakformar LED Skosnären BigOx - Syrgas på burk
Tejphållare Mini
25 SEK
Alessi, pennställ svart
69 SEK
Pac-Man Kakformar
149 SEK
LED Skosnären
70 SEK
BigOx - Syrgas på burk
79 SEK
Bullformar, ros Drivemocion Miniplånbok, insekt Fodral för iPhone 4, med plats för kort, rosa läder Koziol tidningsställ - Milano, svart
Bullformar, ros
49 SEK
Drivemocion
79 SEK
Miniplånbok, insekt
119 SEK
Fodral för iPhone 4, med plats för kort, rosa läder, 349 SEK Koziol tidningsställ - Milano, svart, 55 SEK