My Favorite Things
Block Molder

Block Molder

Vem vill ha en koja om man kan ha en borg?

Snö må vara bökig och i vägen och blöt och kall och hal men den har också många fina fördelar. Bland annat kan man pressa ihop den till bollar att kasta på sina vänner. Det enda egentliga problemet med bollar av snö är att det är rätt så mycket roligare att kasta dem än att själv få dem i nyllet. Och det bästa sättet att undvika bollar på sig själv samtidigt som man är fri att kasta hur mycket man vill är att sätta sig inuti en riktigt fet igloo.

Det låter lätt, men det är det inte. Att bygga igloo är inte det lättaste. Oftast blir det bara en slags grop som ser ut som någonting en räv, full på jästa rönnbär, knappt skulle kunna tänka sig att sova i. Det vill säga om du inte äger en Block Molder.

En Block Molder är precis vad det låter som. En form där du lägger i vanlig snöformad snö och får ut perfekt blockformad snö. Sen är det bara att stapla blocken och bygga - inte en snökoja utan värsta snöborgen! Gissa vem som kommer att gå hem alldeles torr och skön innanför kragen?

Som en extra bonus fungerar Block Molder också under sommarhalvåret. Då proppar du den full av blöt sand och bygger sandslott eller värsta sandborgen! Dock är det ganska svårt att forma sandbollar så vi rekommenderar att du kastar maneter på dina vänner istället, från din trygga borg.

Köp VARAN HOS COOLSTUFF.SE

159 SEK

Block Molder
Mer prylarPrylarElektronikSkönhetSpelBöcker
SoundRacer Magic Egg I Love You Bokstäver i trä - LOVE Äggtimer - Melodiägget Rock, svart Ekorrar på krok, orange/brun (2-pack)
SoundRacer
299 SEK
Magic Egg I Love You
69 SEK
Bokstäver i trä - LOVE
79 SEK
Äggtimer - Melodiägget Rock, svart, 199 SEK Ekorrar på krok, orange/brun (2-pack)
Princess Kozzi Heart-shaped Heat Pillow Broderikit - PISS OFF! BlueNIO Passfodral - brev Sparbössa med klös
Princess Kozzi Heart-shaped Heat Pillow, 599 SEK Broderikit - PISS OFF!
139 SEK
BlueNIO
225 SEK
Passfodral - brev Sparbössa med klös
169 SEK