My Favorite Things
BigOx - Syrgas på burk

BigOx - Syrgas på burk

Extra fin luft i en burk.

I dessa postmoderna tider har alla olika åsikter om allting hela tiden. Men en sak kan vi alla enas om - oavsett klass, kön, social bakgrund, uppväxt, politisk åskådning, religion: luft är bra. Luft är till och med mycket bra.

Enda nackdelen med luft är väl att den nu för tiden ofta innehåller en massa smuts och att den i ärlighetens namn inte innehåller riktigt så mycket syre som man skulle önska. För syre är ju det gottaste i luften, det som får oss att må så bra när vi drar ett stort fräscht andetag.

Tur då att BigOx har stoppat ner en massa extra bra* luft i en burk som du kan andas ur precis när du vill. Är detta bra? Ja. På vilka sätt? Jo, det ska vi berätta: den mänskliga kroppen behöver syre för att omvandla kolhydrater, fett och protein till värme, energi och liv.

Så regelbunden andning i BigOx-burken hjälper mot stress, jetlag, huvudvärk, nedstämdhet och bakfylla. Du får snyggare hår och ungdomligare hy OCH du blir pilsk. Ja, enligt tillverkaren i alla fall. Här på CoolStuff gillar vi mest att man ser så cool ut när man andas i den.

* BigOx innehåller 89% syrgas, den gamla vanliga trista luften du andas är max 21%. Mer än fyra gånger så bra luft alltså.

Köp VARAN HOS COOLSTUFF.SE

79 SEK

BigOx - Syrgas på burk
Mer prylarPrylarBöckerKläder och AccessoarerFilm och MusikSkönhet
Bokstäver i trä - LOVE Sparbössa med klös Passfodral - brev Ekorrar på krok, orange/brun (2-pack) Mystical Fire
Bokstäver i trä - LOVE
79 SEK
Sparbössa med klös
169 SEK
Passfodral - brev Ekorrar på krok, orange/brun (2-pack) Mystical Fire
129 SEK
Body wash, Miso Pretty Alessi, pennställ svart Monopod Kamerastativ Princess Kozzi Heart-shaped Heat Pillow Kakformar, 3-D
Body wash, Miso Pretty
79 SEK
Alessi, pennställ svart
79 SEK
Monopod Kamerastativ
60 SEK
Princess Kozzi Heart-shaped Heat Pillow, 599 SEK Kakformar, 3-D
139 SEK