My Favorite Things
BigOx - Syrgas på burk

BigOx - Syrgas på burk

Extra fin luft i en burk.

I dessa postmoderna tider har alla olika åsikter om allting hela tiden. Men en sak kan vi alla enas om - oavsett klass, kön, social bakgrund, uppväxt, politisk åskådning, religion: luft är bra. Luft är till och med mycket bra.

Enda nackdelen med luft är väl att den nu för tiden ofta innehåller en massa smuts och att den i ärlighetens namn inte innehåller riktigt så mycket syre som man skulle önska. För syre är ju det gottaste i luften, det som får oss att må så bra när vi drar ett stort fräscht andetag.

Tur då att BigOx har stoppat ner en massa extra bra* luft i en burk som du kan andas ur precis när du vill. Är detta bra? Ja. På vilka sätt? Jo, det ska vi berätta: den mänskliga kroppen behöver syre för att omvandla kolhydrater, fett och protein till värme, energi och liv.

Så regelbunden andning i BigOx-burken hjälper mot stress, jetlag, huvudvärk, nedstämdhet och bakfylla. Du får snyggare hår och ungdomligare hy OCH du blir pilsk. Ja, enligt tillverkaren i alla fall. Här på CoolStuff gillar vi mest att man ser så cool ut när man andas i den.

* BigOx innehåller 89% syrgas, den gamla vanliga trista luften du andas är max 21%. Mer än fyra gånger så bra luft alltså.

Köp VARAN HOS COOLSTUFF.SE

79 SEK

BigOx - Syrgas på burk
Mer prylarPrylarBöckerFilm och MusikKläder och AccessoarerElektronik
Monopod Kamerastativ Egg Cuber NeoCube Kolibri kylskåpsmagneter Gör dina egna såkrukor
Monopod Kamerastativ
60 SEK
Egg Cuber
59 SEK
NeoCube
269 SEK
Kolibri kylskåpsmagneter Gör dina egna såkrukor
149 SEK
Block Molder Kom Loy LED Ekerbelysning Bullformar, ros Spork
Block Molder
159 SEK
Kom Loy
139 SEK
LED Ekerbelysning
549 SEK
Bullformar, ros
49 SEK
Spork
20 SEK