My Favorite Things
BigOx - Syrgas på burk

BigOx - Syrgas på burk

Extra fin luft i en burk.

I dessa postmoderna tider har alla olika åsikter om allting hela tiden. Men en sak kan vi alla enas om - oavsett klass, kön, social bakgrund, uppväxt, politisk åskådning, religion: luft är bra. Luft är till och med mycket bra.

Enda nackdelen med luft är väl att den nu för tiden ofta innehåller en massa smuts och att den i ärlighetens namn inte innehåller riktigt så mycket syre som man skulle önska. För syre är ju det gottaste i luften, det som får oss att må så bra när vi drar ett stort fräscht andetag.

Tur då att BigOx har stoppat ner en massa extra bra* luft i en burk som du kan andas ur precis när du vill. Är detta bra? Ja. På vilka sätt? Jo, det ska vi berätta: den mänskliga kroppen behöver syre för att omvandla kolhydrater, fett och protein till värme, energi och liv.

Så regelbunden andning i BigOx-burken hjälper mot stress, jetlag, huvudvärk, nedstämdhet och bakfylla. Du får snyggare hår och ungdomligare hy OCH du blir pilsk. Ja, enligt tillverkaren i alla fall. Här på CoolStuff gillar vi mest att man ser så cool ut när man andas i den.

* BigOx innehåller 89% syrgas, den gamla vanliga trista luften du andas är max 21%. Mer än fyra gånger så bra luft alltså.

Köp VARAN HOS COOLSTUFF.SE

79 SEK

BigOx - Syrgas på burk
Mer prylarPrylarKläder och AccessoarerSkönhetElektronikBöcker
Magnettejp Bullformar, ros Nintendogodis Anteckningsblock pass Skultuna, Mässingsskål
Magnettejp
199 SEK
Bullformar, ros
49 SEK
Nintendogodis
39 SEK
Anteckningsblock pass
119 SEK
Skultuna, Mässingsskål
598 SEK
Ekorre och ekollon - hållare och magneter, svart Tejphållare Mini Ingen reklam tack! - magnetskylt, svart Koziol Kasimir - rivjärn till ost, svart igenkott Kakformar, 3-D
Ekorre och ekollon - hållare och magneter, svart, 29 SEK Tejphållare Mini
25 SEK
Ingen reklam tack! - magnetskylt, svart, 69 SEK Koziol Kasimir - rivjärn till ost, svart igenkott Kakformar, 3-D
119 SEK